tillbaka från sjukhuset...

     Publicerat: 2010-10-11 Kl: 11:01:10 | I kategori: Kerstin | 2 kommentarer


nu har jag och kerstin varit på barn och ungdomsmottagningen på borås lasarett. träffade en jättegullig sköterska och läkare. till att börja med, dom hittade inget fel på kerstin. det trodde jag ju inte heller. hon ser frisk ut och verkar frisk, men det känns ju skönt att få detta konstaterat av en läkare istället för att sitta hemma och anta att det är så.

först vägde vi henne och hon hade gått upp 150g sedan i måndags, och har nu spräckt 5kg's gränsen tjoho, vägde nu 5035g :) sedan lyssnade hon på hjärtat, klämmde och kände, tittade i halsen och i öronen, och allt såg fint ut..

så.. bara kerstin vet varför hon vägrar äta... suck.. men hon går upp i vikt, kissar, bajsar och är en glad och pigg bebis så det är ju bra. hon får väl helt enkelt bestämma själv. ska försöka dra ut på måltiderna lite och ge lite mer istället per gång... men vi får göra som vi gör. vill hon inte ha så nänä, då får vi prova senare. man blir ju så inställd på att hon ska äta si och så mycket med si och så många timmars mellanrum och blir det inte så så blir man frustrerad. får försöka att inte bekymmra mej så mycket... så får jag ju höra av mej igen till läkaren om det skulle bli sämre eller hon skulle verka sjuk såklart...
Postat av: sabina

skönt att de har gått bra

2010-10-11 @ 11:53:12
URL: http://sabinamamma.blogg.se/
Postat av: Annica

Hoppas det ordnar sig snart :) Det är väldigt påfrestande för en själv när man inte vet vad som är fel. Säger hon till att hon är hungrig, eller ger du ändå- på rutin? Det tar ju ett tag att förstå vad de menar de små liven också :) Jag kan ibland ta fel mellan hungrig och trött på Emelie. Provar med det ena först och får skrikande protester, då brukar det oftast vara det andra :P



Jag har en vän som haft mycket problem med matningen av sitt barn när hon var bebis. Vet inte om ni har exakt samma problem dock. Hennes barn åt bara nån flaska på natten och gick tillslut inte upp i vikt. Så de började med smakportioner när flickan bara var 3 månader. (flickan är född 5 veckor för tidigt också) Mot BVC rådan. Hon har skrivit lite om det på familjelivsforumet. Hon heter mrs girl där om du vill ta kontakt med henne.

2010-10-11 @ 12:07:09
URL: http://anija.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: