oj, tappade du nappen?

     Publicerat: 2010-10-02 Kl: 09:53:04 | I kategori: Mamma-tankar | 0 kommentarer

den som skulle kunna uppfinna en mojäng som håller nappen på plats, utan att kväva bebisen, skulle kunna bli mångmiljonär. "Oj, tappade du nappen" och "nappjääävel" är väl båda dom två fraser som ligger på topp i mest sagda ord på en dag nuförtiden.

nappen är en finfin uppfinning, men jag längtar tills hon jag stoppa tillbax den i munnen själv när hon tappar den eller av misstag spottar ut den ;) det låter så mysigt när hon ligger och ska somna åså det där snutt-ljudet <3. vägen till att somna för natten, som består av ett okänt antal "oj, tappade du naaaappen" som efter en stund övergår till "åh, jäkla napp" och som efter ytterligare en stund låter mer "helvetes jävla nappjääävel" men tillslut så ;) tanken att tejpa fast nappen över fejjan har väl slagit en både en och två gånger och jag tror att det finns fler mammor som funderat på om en bit silvertejp inte skulle vara en bra idee, trotts allt? ;)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: