lycklig!

     Publicerat: 2010-10-11 Kl: 22:23:06 | I kategori: Vardagsprat | 4 kommentarer


idag har kerstin ätit jättebra!
sugit i sej flaskorna och nu till kvällen kunde jag tillåmed fylla på flaskan och komma tillbaka och hon äter ännu mer! (detta har varit en totaaal omöjlighet det sista!) lösningen? att hon sitter i babysittern och äter! sitter hon i famnen är det kaos, sitter hon i babysitern äter hon som aldrig förr och ler och skrattar om vartannat med mat i mun... hoppas detta håller i sej! en jäkla lättnad just nu iallafall :)
Postat av: Theres

En bestämd liten tjej! Precis som Signe :) Hon kan ju inte heller bara ligga stilla i famnen utan måste se på ALLT! Det tillsammans med amningsnappen gjorde att hon inte åt så mycket. Vi har en likadan napp till Signe förresten :) (Inte för att hon använder den).

Skönt att hon äter nu!



Signe väger 5300 någonting nu och har gått upp 2 kg på fyra månader. Viktökningen innan vi lyckades vänja henne med flaska låg på mellan 0-25 g i flera veckor. Hemskt var det! Hur mycket vägde Kerstin när hon föddes?

2010-10-12 @ 08:20:14
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Theres

Vad bra, då är det inget att oroa sig för! Signe hoppade ju ner till kurvan under och det var därför det blev så oroligt ett tag.



Ja, jag pumpar men inte alls lika mycket. Nu är det högst en gång om dagen och igår kom det bara 60-70 ml sammanlagt. Förut hade jag 150-170 ml i varje bröst. Så fort jag slutade amma helt sinade mjölken ganska snabbt. Hur gör du? Har det minskat för dig också?

2010-10-12 @ 09:30:50
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: emeliehjaertajonas

Så skönt att hon börjat äta igen !!! :)

2010-10-12 @ 09:34:45
URL: http://emeliehjaertajonas.blogg.se/
Postat av: Emma

Matar nästan alltid Nico i babysittern med. Dels för att han är så tung..hehe..men också för att han äter lugnare då av någon anledning.

2010-10-12 @ 09:43:53
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: