luktande lampa?

     Publicerat: 2010-10-22 Kl: 10:01:45 | I kategori: Vardagsprat | 4 kommentarer

inatt har vi sovit för första gången i ett mörkt sovrum sedan kerstin föddes! har haft en sänglampa tänd, man vill lixåm inte ha bäcksvart för man vill ha lite koll, och slippa tända när man ska göra något på natten tex... men nu fick jag tummen ur att köpa en nattlapma!

den var verkligen super, och anpassar sin ljusstyrka till hur mörkt det är samt släcks och tänds automatiskt om man tänder i rummet, igen glödlampa som blir varm, laddas, håller i 20 timmar osv... MEN. den LUKTAR! läser på förpackningen "NYHET! nu med en svagt doftande ljusbehållare". skojjar dom? Vem fasen vill ha en LUKTANDE lampa? hela sovrummet stinker! att dom valt en lukt som påminner om något man satt in på ett utedass för att dölja skitlukt är ju åxå en historia för sej. nu kanske jag överreagerar med tanke på min näsa men ändå! detta stod det inget om i produktresumen på hemsidan! dom kanske ska skriva till det... för hade jag vetat att den luktade hade jag köpt en annan. nu ska jag mejla och klaga! det ska iaf bli lite kul.

edit:
har fått svar, dom tackade för infon, detta visste dom inte och har redan ändrat på hemsidan, duktigt! ska få en retursedel, och dom skulle skicka en äldre som inte hade lukt men dom märkte att även den tagit lukt! så nu bad jag dom skicka en annan typ bara, bara den fungerar på samma sätt. bra service iaf!

edit igen: jag får stå ut men stink-lampan. efter mitt mail insåg dom att alla de små nattlamporna har lukt (!) whyyyy?? och jag vill ha en såpass liten så.. ja...

ha en fin dag!
Postat av: Theres

Haha! Förlåt att jag skrattar men det lät så komiskt! :P Jag förstår lite vad du menar med lukten.. Eldorados luftrensare med citron lukta apa. Håller lika hög klass som det du beskriver. Fast det kunde man ju i och för sig förvänta sig. Lampan, om den nu måste lukta, borde ju lukta bättre :)

2010-10-22 @ 10:34:26
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Emma

Hahaha... en luktande lampa. Fan va äckligt :)Jag hatar verkligen sådana lukter... "lukta gott"-sprayer, toalettdoftblock, wonderbaums!... Usch

2010-10-22 @ 10:47:14
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/
Postat av: Theres

Ja många säger det.. Lite tråkigt faktiskt. Önskar att hon hade varit lik mig också!

2010-10-22 @ 11:17:20
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Grynet!

Men blä, vilken dålig produkt. Kul som sagt att ha lukt i sovrummet. Kan tipsa annars om såna nattlampor som man sätter rakt i eluttaget. Vi har en sån i Nils rum och det funkar super, köpte den på Clas Ohlson tror jag.

2010-10-22 @ 20:06:42
URL: http://krokovankan.wordpress.com

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: