god morgon!

     Publicerat: 2010-10-06 Kl: 11:50:44 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer



idag bjöd kerstin på tre timmars extra sömn efter frukost så nu är jag utvilad :) himla gött! i natt ville hon inte somna om efter 04.30 målet å jag blev mäkta frustrerad... tills jag upptäckte att hon låg å bajsade, hihi inte lätt å somna då! så ny blöjjsa, in me nappen å sen sov hon gott igen :)

hon vaknade tidigt för nattamat för hon åt rätt lite kvällsmat då det inte var en bra kväll igår enligt en ledsen kerstin... men jag la henne vid 22.30 fast att hon var lite upprörd, och hon blev jättelugn när jag la henne i sin säng och sov gott efter mindre än 50min. gullunge!

nu ska vi gå upp och äta. sedan ska vi tvätta bilen, och åka å köpa fler nappflaskor!

ha en bra dag!
Postat av: Emma

Hade varit jättekul att ses för en fika! Och hade supergärna kommit med till Ullared, men det kanske kan bli svårt att lösa praktiskt då ja bor åt fel håll om du skall dit. Hade nästan fått se till att Hampus passade lillen i så fall också för två barnvagnar i en bil kan nog bli trångt :) Men Ullared är jättekul. Tjatar på mina föräldrar att vi skall åka dit hela tiden (min bil är för kass för att köra långt i... den kan bara dö plötsligt och går då inte att starta igen.. och hade varit lagom kul att bli strandad flera timmar hemifrån..hehe) Men kom gärna och hälsa på när du vill :)

2010-10-06 @ 16:40:32
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: