god morgon!

     Publicerat: 2010-10-21 Kl: 09:08:08 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer

jag är så stolt över min lilla tjejj! hon somnar sååå fint när jag lägger henne varje kväll och sover sedan till ungefär 5-6 äter lite och sover vidare till iaf 9-9.30. i natt har hon sovit som en stock igen efter att ha sovit lite oroligt de senaste 3-4 nätterna. dock har hon i natt, som de senaste tre nätterna haft en riktig panikgråt-attack i sömnen! gråten låter inte som hennes vanliga gråt/skrik utan mer kvidande (som en hund som skäller i sömnen ni som vet, annolunda läte än deras vanliga skall) och hon fäktar med armar och ben helt hysteriskt samtidigt. men så från en sekund till en annan blir hon tyst, som om inget hänt, och hon sover hela tiden. vet inte vad det kan bero på?

jag har dock börjat sova som en kratta igen... som jag skrivit om förr har jag alltid haft enorma sömnproblem, men sedan kerstin kom så har jag sovit mer än jag gjort på flera år! men nu börjar det leta sej tillbaka... suck.. jaja. jag kan iaf inte skylla på kerstin,  hon sover ju som en prinsessa hon.

idag ska vi till bvc. det är dax för kerstins tvåmånaders läkarbesök! blir åxå vägning och mätning och jag är riktigt nyfiken på vad hon mäter och väger nu! senaste veckan, sedan jag bytte dinapp på nappflaskan har hon ju börjat äta mer än förut, borde ju synas på vikten iaf, hoppas det!!

ha en bra dag, vi hörs senare :)
Postat av: Theres

Åh vad skönt med sådan bra sömn! :)



När lägger du henne på kvällen ungefär?

2010-10-21 @ 09:28:28
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Emma

Nico kan också kvida på det sättet i sömnen... han gör det ganska ofta. Ingen aning om varför dock. Har bara gissat att han antingen har en mardröm eller att det kanske kniper till i magen eller så. Jobbigt är det dock för det låter ju så hemskt.

2010-10-21 @ 12:57:55
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: