god kväll!

     Publicerat: 2010-10-04 Kl: 20:51:06 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


jahapp... här händer det inte så mycket. sitter och kolla på biggest loser, sedan är det new yorkfruarna, och sedan, veckans bästa program (iaf näst bästa, idol är det bästa) "Lite sällskap". har ni sett det? lite sällskap? filip och fredriks program om dom där bonntölparna som ska hitta en partner? haha... den blonda kärringen som ser sej själv som en riktig city-girl eftersom hon bor i metropolen säffle haha.... ja det är en riktig höjdare, fast jag vill påstå att allt filip och fredrik tar i blir en succe :)

imorgon skulle egentligen jag och några andra stockholms-augustimammor från minbebis ha setts och fikat, men tyvärr har hon vi skulle åkt hem till blivit sjuk så vi fick ställa in. jättesynd såklart, vi får skjuta på det lite helt enkelt. vi sågs ju en gång i juni, när vi var gravida, och ska nu ses igen med bebisarna :)

ni får ha en trevlig kväll!
Postat av: Therese

Haha, jag såg också Svenska new York-fruar igår. Höll verkligen på att dö när hon den där fula var på blinddejt.. vilken ragata hahaha

2010-10-05 @ 13:29:22
URL: http://majfluga.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: