BVC

     Publicerat: 2010-10-21 Kl: 11:49:51 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer


sådär ja nu är vi hemma igen. fick träffa en annan sköterska för Eeva var på semester. denna var ny och jag tyckte hon var lite osäker. när vi pratade om kerstins sömn tyckte hon att jag skulle väcka henne på natten och ge mat. no way säger jag, det gör jag inte om hon inte får problem med viktuppgången. hon rådfrågade en annan sköterska som sa det samma som mej, nej nej, låt henne sova. bra hehe. sedan var vi hos läkaren och det tog ju två minuter typ. allt var bra. både sköterskan och läkaren tyckte kerstin var väldigt pigg och "med" för sin ålder! härligt att höra!

dagens siffror:

vikt: 5194 g
längd: 59,5 cm

så hon växer som hon ska och då är ju allt bra! hon hade dippat liiite i sin viktkurva, men läkaren konstaterade bara att hon är lång och smal. och hon äter så mycket som hon vill ha, så jag kan inte mata henne mer heller, även om hon äter mindre än många andra i hennes ålder. men läkaren sa att vissa bebisar älskar ju mat och äter allt som bjuds hur mycket och ofta det än är, och äter mer än vad dom egentligen behöver, medans andra, som kerstin, är mer sparsmakade och äter det som behövs å sen inget mer. men hon är ju välmående så ingen fara på taket :). nu ska vi tillbaka om två veckor igen och väga.

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: