älskade barn...

     Publicerat: 2010-10-09 Kl: 22:26:35 | I kategori: Kerstin | 4 kommentarer


vad är fel?
idag har kerstin matvägrat i stortsett hela dagen...
hon åt vid halv sex i morses, sedan matvägrade hon på morgonen, men åt sedan lunch. på eftermiddagen vägrade hon igen, mellan tre och sex lyckades jag få i henne 110ml stötvis, varvat med gallskrik... så fort jag bara sätter henne i knät och hon ser flaskan gallskriker hon... lägger jag henne ifrån mej, så blir hon nöjd å lugn.... tänkte att nu i kväll lär hon vara hungrig men näpp, inte en droppe tar hon! jag har pratat med lasarettet, och har på deras inrådan hett henne en alvedon i rumpen... dels för att se om hon kanske bajsar, förstoppning kan visst ge matvägran, men åxå om hon skulle ha ont nånstans så hjälper ju det. eftersom hon kissat hela dagen så tyckte dom inte jag skulle oroa mej utan lägga henne nu å låta henne sova, men fortsätter det imorgon blir det sjukhuset för lilla kerstin.

åh älskade älskade barn.. om du ändå kunde berätta för mej vad som är fel?
Postat av: Grynet!

Visst är det jobbigt att inte veta vad som är fel. Det tyckte jag var det värsta i början. När dom skrek och man gjorde allt, men inget hjälpte. Jag hoppas jag har lite mera självförtroende till tvåan kommer nu, för med Nils höll jag på att bryta ihop när det blev så där. :/

Hoppas Kerstin mår bättre idag och vill äta!

2010-10-10 @ 09:23:44
Postat av: Emma

Usch det är så jobbigt när de inte mår bra och man inte vet vad som är fel! Nico mår också lite konstigt idag men han äter i alla fall. Vet hur läskigt det är när man inte får i dem mat. Håller tummarna för att det bara är något övergående för er och att allt går bra! Kram på dig

2010-10-10 @ 09:39:38
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/
Postat av: emeliehjaertajonas

Hon kanske har ont i munnen? Hoppas hon har ätit något nu!!

2010-10-10 @ 09:50:47
URL: http://emeliehjaertajonas.blogg.se/
Postat av: Belliz

Åh lilla Kerstin.. hoppas hon mår bättre idag! Stackars dig som får oroa dig så, känner din ångest! Äta är ju liksom grundläggande för dem..

kram på er!

2010-10-10 @ 12:10:58
URL: http://www.belliz.net

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: