she's a maniac

     Publicerat: 2010-11-26 Kl: 18:26:00 | I kategori: Sofia-stuff | 0 kommentarer

haha efter att läst detta inlägg hos min favorit Emma/Knyttet så känner jag mej träffad. här är det alltid städat. jag rollar min soffa till förbannelse, såpass att den numer är helt jävla noppig. men jag TÅL inte att ha hundhår i soffan. jag dammar tv bänken och svär åt dammet var och varannan dag, och varje gång drar jag långa haranger om hur det där jävla dammet kan komma så snabbt.

en sak, som är ganska pinsam är, att det första jag gjorde när jag kom hem från BB med Kerstin, var att lägga henne ifrån mej och börja rolla soffan. höll på å få spader över allt hundhår som hade ansamlats medans mamma och pappa bott i lägenheten. hehe...

jag kan, speciellt på sommaren när solen lyser in och trycker upp allt damm i nyllet på mej, tillåmed börja damma eller rolla mitt i natten/tidig morgon påväg till toan.. hahaha... jajaja jag säger inte att det är normalt, det gör jag inte.

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: