söndag igen :)

     Publicerat: 2010-11-07 Kl: 13:41:55 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


Lilla älsklingen <3

måste upprepa mej från igår, men sikket väder! vi har vart ute å gått ungefär två timmar i solen! underbart :) nu är vi hemma jag jag passar kerstin och markus städar. några mer planer finns inte idag.


i morses/förmiddag fick jag ligga kvar i sängen medans markus tog kerstin. vi brukar ta en helgdag var, så en dag i veckan kan jag ligga kvar utan att gå upp å vara mamma så att säga, det är skönt, även om jag gillar att gå upp me kerstin hon är så himmla glad på mornarna <3

igår innan jag la mej kom jag på nån bra grejj jag skulle skriva om i bloggen men så orkade jag inte då utan tänte göra det idag, men nu har jag glömt bort det, så jäkla typiskt!

förövrigt vill jag tacka igen för alla fina kommentarer ang kerstins namn å det! kul med lite "nya ansikten" ni är så många som läser här varje dag och man undrar ju vilka ni är :)

so'long!
Postat av: Emma

Mysigt med en glad tjej på mornarna! Jag fattar inte alls hur vi ska kunna få några bra rutiner alls här, haha. Just nu är det obefintligt, men hoppas på att det ska bli lite bättre framöver!

Mysigt med promenad! Det är kanonfint väder här i Enköping också. Hade gärna gått ut men jag tyckte Harry lät så snorig inatt så jag tänker hålla honom inne. Måste försöka hitta någon varm och bra åkpåse till honom nu när det börjar bli kyligt ute.

Ha en fortsatt bra söndag :)

2010-11-07 @ 14:11:15
URL: http://yourcupoftea.devote.se
Postat av: Emma

Jaa, kanske bara vad lite mjölk då? Hmm, ja men han är redan 2 veckor imorgon. Ska försöka få honom o lägga sig samma tid varje kväll. vilken tid kör du på kerstin? :)

Jaa, jag försökte väck honom men han var totaldäckad. annars när han somnar och är mer hungrig så blir han alltid helt tokig och arg när han märker att jag tar bort honom frtån bröstet me inatt var han helt däckad... Nu på dagen sover och äter han dock bra haha.

2010-11-07 @ 15:12:19
URL: http://yourcupoftea.devote.se

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: