snark...

     Publicerat: 2010-11-10 Kl: 17:32:45 | I kategori: Vardagsprat | 8 kommentarer

hello! lite segt bloggande idag men har varit på jobbet! sedan vi kom hem har jag bara slappat, är så himla trött... nu har jag packat lite inför imorgon och gjort fint hos marsvinen.. kerstin sover sedan 2 timmar tillbaka men vaknar nog snart. hon fick inte så lång förmiddagssömn idag då vi skulle iväg, och på jobbet har hon varit vaken hela tiden (kors i taket!) så, hon har lite att ta igen. men det är för då hann jag göra det jag skulle här hemma.

på jobbet har jag fotat lite, och hjälpt till litegrann. det var lite körigt så jag och kerstin hjälpte till lite i receptionen med betalning åså, roligt :D. sedan hälsade jag på vår nya sköterska sofie som verkar jättetrevlig. blir kul med lite "nytt" när man kommer tillbaka sen :) det behövs! kerstin var glad hela tiden och verkade tycka det var kul att hälsa på lite folk, hon var så glad så :)

lägger upp nån bild sedan! dom är i kameran, så jag uppdaterar med bild sen!

Postat av: moa

Fin blogg! :)

2010-11-10 @ 18:13:18
URL: http://moathemoses.blogg.se/
Postat av: Anniken

Hejhej :)

Vilken söt unge och blogg du har !

2010-11-10 @ 18:19:09
URL: http://anniken.blogg.se/
Postat av: josefin

Fin blogg du har =)

2010-11-10 @ 18:24:29
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Anniken

Sv. Det får du mer än gärna göra. Just nu handlar inläggen om ett hett ämne. Barn och deras uppfostran. Reflektioner över att vi alla växt upp på olika sätt och att alla uppfostrar sina barn på olika sätt.

Välkommen dit, hoppas att något lockar :)

2010-11-10 @ 18:43:25
URL: http://anniken.blogg.se/
Postat av: Zoofie

Hej :)

Vilken otroligt fin blogg :)

2010-11-10 @ 18:45:23
URL: http://zoofie.devote.se
Postat av: Madde

Spanar förbi :)

2010-11-10 @ 18:45:46
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Theres

Nu fungerar det. Det var jag som var något oteknisk ;)



Vad roligt att Kerstin var så glad! Har hon alltid varit det eller är det något som kommer mer och mer? Signe var ju väldigt ledsen och gnällig i början på grund av maten men nu är hon ett riktigt litet charmtroll oftast när vi åker någonstans :)

2010-11-10 @ 18:47:43
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: POOS

Ja det är ett tungt ämne men jag tycker det lyfts upp för lite om man jämnför med cancer eller att rädda barn. Missförstå mig inte, för jag tycker det är precis lika viktigt, men att man samhället kanske skulle lyfta fram det lika mycket. Dessutom ökar diabetes hela tiden och får fel människa det som struntar i det kan det gå riktigt illa.



Jag anmälde mig när jag vart stödperson för min mamma under läkarbesök. Då sa läkaren till mamma att hon hade ungefär 5 år kvar. Då fick jag panik. Och nu är det 4 års sen.. Usch!

Jaja. Den som lever får se :)

Hade nu gott!

2010-11-10 @ 19:10:59
URL: http://poosamatorfotograf.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: