morning!

     Publicerat: 2010-11-03 Kl: 10:18:08 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


nya giraffen är spännande tycker Kerstin!

godmorgon! sikken skitdag, världens regnväder :( då blir det ingen promenad för vår del. innefisar är vad vi kommer vara idag.
natten har varit lite orolig... tycker kerstin inte har sovit lika djupt som vanligt, utan har vaknat både vid 2 och vid 4, och vevat efter nappen. men hon är lätt på såvis att får hon sin napp och jag lägger upp henne på sidan igen så somnar hon om. sedan åt hon vid 6, men ville knappt ha och kräktes dessutom, vilket hon typ aldrig gör. men trotts tom mage somnade hon om till 9.15 så det verkade inte gå nån nöd på henne. klantig som jag är lyckades jag spilla ut ett helt glas vatten på golvet där på morgonen så stackars markus fick gå upp å engagera sej i å torka medans jag matade kerstin...

idag har kerstin stlk 62 för första gången. hon har fortfarande 56 på både byxor och body men idag inviger vi ett set i 62 som passar jättebra det åxå. dock får vi lägga undan 56-pyamasarna nu, dom är lite korta i benen :)

nu ska jag äta frukost! käraste markus handlade cola till mej igår som jag inte drack så nu blir det cola och muffins. prima frulle :D

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: