va sa ni nu då?

     Publicerat: 2010-11-30 Kl: 09:44:03 | I kategori: Mamma-tankar | 3 kommentarer







Postat av: Filippa

Jag tycker det är bra att du inte låter dig bli överkörd! Som vi sagt så många gånger på fb Du är den bästa mamman för Ditt barn. Jag tror också på självständighet och Oliver är mycket själv, ligger i gymmet, sover i egen säng, sitter i stolen osv. Det är inte mer än när jag vill och när han verkligen inte vill annat som jag bär. Och då är det bara en stund sen lägger jag honom igen. Jag tror också att det är viktigt med egen pappatid. Har du börjat jobba något ännu?

2010-11-30 @ 10:11:19
URL: http://minbebis.com/blogg/labellavita
Postat av: Theres

Bra! :)



Önskar att jag hade skrivit något liknande. Istället hade jag en massa orealistiska krav i huvudet men de har jag jobbat bort nu!

2010-11-30 @ 11:19:10
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Emma

Håller absolut med dig! Har också fått höra hela tiden att det är lätt att snacka innan men att det inte blir som man tänkt sig... och visst kanske det inte alltid kommer bli precis som man tänkt sig men jag tror att man har mycket större möjlighet att lyckas uppnå sina mål, eller i alla fall komma nära dem, om man från början har en plan att gå efter. Man kan ju inte ge upp från början.

2010-11-30 @ 12:06:16
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: