den obehagliga slumpen.

     Publicerat: 2010-11-07 Kl: 15:07:47 | I kategori: Mamma-tankar | 6 kommentarer

tänk egentligen. slumpen, sikket obehagligt fenomen! man kan tänka att hade inte en viss tillfällighet inträffat hade något sett helt annolunda ut.

det tänkte jag på igår. kerstins existens hänger lixåm på ett litet klick på datorn! fy vad obehagligt. jag och markus träffades av en slump, precis som alla andra skulle jag tro. jag surfade runt på helgon (den gamla communityn) hoppade väl från vän-lista till vän-lista helt random mellan personer jag inte visste vikka det var. hamnade väl då hos markus och klickade mej random in i hans galleri, varpå jag ser en bild där han och hans vänner står och i bakrunden står en kompis till mej. så jag frågade markus i hans gästbok om det var en vän till honom. det var det inte, dom hade bara tillfälligt setts på den där festen och hon råkat hamna på den bilden.
sedan började vi prata lite på helgon, sedan msn och hade så sjukt kul, pratade i telefon i säkert 12h i sträck åsånt, sedan sågs vi och på den vägen är det.

tänk lixåm... om jag inte hade klickat just på HANS namn... och om inte fia varit med på den där bilden. hade våra vägar förmodligen aldrig korsats, och kerstin hade inte funnits.

obehagliga tanke!

och tack, Fia för att du var på den där bilden :)
Postat av: Theres

Nej det är jättekonstigt att säga så. Förstår inte heller riktigt vad de menar faktiskt.



Ja det är läskigt det där med slumpen. Kan bli jobbigt att tänka på det för mycket :P

2010-11-07 @ 16:00:46
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Anu Söllvander/ Cosmonita

Men vad härligt att slumpen finns! Tänk om allt vore förutbestämt, hur du kommer att leva och dö. Ingen möjlighet till egna val. Det finns de som tror på ödet men jag tror på slumpen istället.



By the way, du funderade på vilka som läser din blogg, jag gör det sen Kerstins födelse ungefär. Hittade hit via dina länkar på FB. Kul att se hur lilla tjejen utvecklas, har ju tre barn själv men det är länge sen de var små. Men jag minns :-)

2010-11-07 @ 16:23:10
URL: http://www.cosmonita.se
Postat av: Amanda

Åh vad glad jag blir när jag läser det här! Jag och Patrik träffades också genom helgon (fasst när folk frågar brukar jag säga att det var genom en gemensam vän, för att inte låta så nördig) XD Det var också slumpen och idag är vi förlovade och hur lyckliga som helst :)

2010-11-07 @ 16:35:09
Postat av: Emma

haha aw, vad komiskt. Sebbe och jag träffades också genom helgon, haha! Av en ren slump! Men tänk vilken tur att slumpen finns så att våra små guldklimpar finns. Det var nog ändå meningen på något vis, hur mycket ren slump det än känns som :)



Sv: Jaa, jag tror nog att det var därför han lät så rosslig då! Med tanke på att det var inatt när han ville äta hela tiden. Harry är jättebra på dagarna. Sover många timmar i sträck och äter mycket när han äter. Det är på nätterna han har fått för sig att han ska krångla bara för det är då mamma är trött, haha. Vissa nätter totalvägrar han att sova någon annanstans än PÅ mig och det är klart han får det nu när han är så liten, men jag hoppas på att kunna få lite rutiner så småningom i alla fall. Även om jag givetvis förstår att det inte finns någonting som heter rutiner för lillplutten just nu :) hehe

Ska testa det där med att lägga honom en viss tid sen framöver. Kanske senare i veckan eller så. Nu är det lite vääl tidigt känns det som!

2010-11-07 @ 16:42:21
URL: http://yourcupoftea.devote.se
Postat av: Theres

Ja och det är första gången så här länge.



Är det av någon speciell anledning som du "bara" vill ha ett barn eller har du känt så hela tiden? Har du syskon?

2010-11-07 @ 18:25:38
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Annica

Jag har en vän som ville plugga till sjuksköterska. Men när hon ansökte skrev hon fel på en siffra och kom in på mikrobiologutbildningen av en slump. Hon blev nyfiken och tackade ja till platsen. I hennes klass träffar hon en kille som hon blir tillsammans med. Idag har de ett barn ihop och ska gifta sig i sommar. :)

2010-11-07 @ 19:56:06
URL: http://anija.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: