v.30 (!)

     Publicerat: 2010-05-22 Kl: 09:32:05 | I kategori: Min graviditet | 1 kommentarer


jahapp! då knallade vi in i vecka 30 nu då. trettio. kan ni förstå det? ävem om det är tio veckor kvar, så känns det som man kommit långt nu och att det börjar nån slags nedräkning.
tycker inte magen växt så mycket sedan förra veckan, men märker att det beror lite på hur hon ligger för stunden. denna morgon ligger hon långt ner och in, det brukar hon göra när hon sover verkar det som.
i natt har hon haft party där inne. hon har snott runt så jag har haft en riktig ailien-känsla i magen, näästan obehagligt! jag vill inte tycka att det är det, men det är faktiskt det. lite obehagligt. samtidigt är jag ju glad att hon rör sej :) därimot sparkar hon inte så mycket längre, det är mer att hon rör sej, armar, fötter, och att hon snor runt. antar att det är lite trängre nu och inte samma kraft att sparka som för några veckor sedan. hon rör sej mer, men sparkar mindre, kan man säga.



Postat av: Anonym

grattis till graviditeten:) fin liten mage du har :)

2010-05-26 @ 10:17:28

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: