v.28

     Publicerat: 2010-05-08 Kl: 14:07:57 | I kategori: Min graviditet | 3 kommentarer


då kliver vi in i vecka 28! har svårt att inse att jag faktiskt börjar bli ganska långt gången. om ett par veckor blir det vecka 30, och då känns det lixåm verkligen som slutspurten, som om nedräkningen börjar. gud vad sjukt det känns!

idag har jag köppt första tjejj-plaggen till *******, jag har iiinget emot rosa och typiska "tjejjgrejjer" tycker det är supergulligt! det blev ev liten plyshdress med rosa byxor och en liten jacka som är vändbar, och en liten mössa, strumpor och en liten mönstrad omlottbody, allt i rosa! tjoho! gull gull! jag älskar rosa <3

nästa steg blir att beställa hem vagnen... verkar som de flesta som är lika långt gågna som mej har köpt vagn för länge sen? är det jag som är sen/efter? nåja....


Postat av: emeliehjaertajonas

Vad roligt att höra :)

2010-05-08 @ 19:22:36
URL: http://emeliehjaertajonas.blogg.se/
Postat av: sandra voest Bjermert!

hett tips när du köper de första kläderna. köp inget som inte går att öppna i grenen.. för den första tiden är det mkt byta blöjor!

2010-05-09 @ 11:55:23
Postat av: Babbett

Vilken fin liten mage du fått <3

2010-05-09 @ 19:37:54
URL: http://babbett.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: