reeeeeent

     Publicerat: 2010-05-06 Kl: 19:57:32 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


oj vad fint jag gjort här hemma nu! rent och fint i alla hörn. inte ett enda hundhår i soffan och ren marsvinsbur! kara har kommit åxå och slagit sej till ro på sin filt :) nu ska jag sitta här resten av kvällen och bara slappa i mitt rena hem.

vet inte om jag skrivit det innan, men fick ju för ett tag sedan tanken att kanske gå ner på 80%, och alltså bara jobba 4 dagar i veckan, from 1 juni. då kommer min grav-vikarie, så vi kommer ju bli en sköterska för mycket tills jag går på mammaledighet. så jag tänkte att det kanske skulle vara skönt att vara ledig en dag i veckan. och så kommer det bli. men istället för att gå ner på 80% kommer jag ta en semesterdag varje fredag, då får jag ju ha kvar min lön, det kan ju vara skönt ändå. ska bli jätte skönt iaf att trappa ner lite grann. räknar med att jobba tills 23 juli, vilket innebär två veckor innan BF.. jag hoppas jag kommer må bra i kroppen så jag kan jobba så länge iaf. man vet ju aldrig vad som kan hända...



Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: