panikmorgon

     Publicerat: 2010-05-30 Kl: 09:40:55 | I kategori: Min graviditet | 1 kommentarer

ush imorses fick jag totalpanik. trodde helt klart bebisen hade dött. huuuuuga! jag vakande vid fem, och som alltid när jag vaknar till ligger jag mej lite på rygg för att få en buff, det är så mysigt, men det kom ingen, jaja, inget med det. gick upp och kissade, kom tillbaka, la mej igen, då brukar det alltid röra sej lite, när jag vart uppe, oavsett om hon sov innan eller ej.. men inte en enda röelse. nada. buffade på henne, för då rör hon sej alltid lite. tryckte på henne. ingen respons alls! inte ens liite! fick ju totalpanik. satte mej upp, la mej ner osv, men inte en enda rörelse. jag var en sekund från att ringa SÖS, och var helt ifrån mej. men så plötsligt, en lite buff, å sen en till. och sen... vaknade hon. jag blev så lättad att jag låg i sängen och grät. åh ******* skrämm mej inte så igen! jag vet att jag är ganska nojjig, detta rörse sej om tio minuter...


Postat av: tilda

USCH! Samma sak har hänt mig och dom ca 10 min du fick uppleva känns som en evighet.Skönt att det inte bara är jag som kan bi hyper nojjig.

2010-05-30 @ 11:18:56
URL: http://hantverksgatan.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: