mörrn

     Publicerat: 2010-05-11 Kl: 10:05:36 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


hej hej!

god morgon! min trötta kropp vaknade 07.54 hur pigg som helst idag. vad sjukt det är. varför går det inte att sova? kan inte somna på kvällen. när jag väl somnat, vaknar jag flera ggr per natt och har svårt att somna om. jag är inte kissenödig, jag har inte ont nånstans.. ingenting, bara ligger där som ett klarvaket mähä. men i morses lyckades jag somna om till hela 9.00! det är inte illa. nu ska jag strax gå upp och ta en promenad med hundarna, det är ju faktiskt SOL ute idag, man får passa på :)
senare i eftermiddag är det jobbet som gäller. jobbar ju knappt kvällar numer. förr jobbade jag kväll varje torsdag och var tredje tisdag. nu är det bara en kväll varannan vecka... och det dröjjer väl inte länge tills jag inte kan jobba kvällar alls. ju större jag blir desto mer begränsad blir jag, och då blir det svårt att gå som ensam sköterska utan någon hjälp att tillgå om man har någon stökig hund tillexempel... men men, än går det ju bra, är precis lika rörlig som vanligt och har inte ont någonstans :)

dax att påbörja dagen!


Postat av: Kia | Bloggdesign

sv: Ja, något blir det nu. Frontline verkar ju vara det som passar bäst. Men är det inte svårt att få rätt då? :S

2010-05-11 @ 10:37:51
URL: http://kiapalmang.com

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: