I'm a DOER!

     Publicerat: 2010-05-15 Kl: 14:10:06 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


marsvinen har fått ny plats i lägenheten!

jävlar i min lille låda vad jag röjjt nu sedan vi kom hem från stan :) markus har åkt iväg till några kompisar så jag är själv. jag har städat ur skåpet i hallen som drällde av massa skor, rensat ut dom jag använder, och dom jag inte använder, samt slängt några som jag defenitivt inte kommer använda. jag har flyttat ner massa saker i förrådet, som jag dessutom städat och röjjt massa plats i, och jag har flyttat marsvinen till sin nya plats. dom får nu agera skoställ. buren passar perfekt in där i hallen, och jag behöver mer plats i lägenheten, det är bara så. speciellt för vad som komma skall. dom har det bra där i hallen, går ingen nöd på dom, jag tycker det blev bra jag :) markus tycker att jag är elak som planerat denna nya plats för dom, men jag håller inte med.

nu sitter jag och tar igen mej lite på vår uteplats med kall pepsi och sol! sedan ska jag städa lägenheten åxå, måste dammsuga nu när jag röjjt så. ah, fan vad duktig jag är!!
Postat av: Kia | Bloggdesign

sv: HAha, hoppas att det går bort snart.

Vi köpte ju ett scalibor halsband till Hella som vi satte på igår men hon kliade sig hela tiden och blev helt knallröd på hela halsen. :S Så vi plockade bort det. :(

2010-05-15 @ 18:03:16
URL: http://kiapalmang.com
Postat av: Kia | Bloggdesign

sv: Kan vara det, men kändes onödigt att chansa. :) Får skicka att köpa frontline istället. :)

2010-05-15 @ 18:12:02
URL: http://kiapalmang.com

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: