doer-day

     Publicerat: 2010-05-23 Kl: 08:47:28 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


våran nya söndagsmorgonsaktivitet, kolla på toffe i tv :)

då har söndagen börjat! vaknade ganska tidigt, och har gjort lite "bankärenden" eftersom vi ska till ikea idag och köpa en byrå till sovrummet, som bebisen ska ha sina kläder i sedan. och sedan klockan 8.18 har vi suttit bänkade framför nyhetsmorgon efetrsom toffe är där som husveterimär varannan söndag. denna morgon har dom ett gäng cornish rexar (katter) som dom chippar och pratar om :)

somsagt ska vi till ikea idag. det är ju regn så det var väl en ypperlig dag för en sådan aktivitet. markus flyttade ju ner sin airsoftgarderob till förrådet igår, så nu ska vi ha en byrå där istället. han fick helt sonika flytta sina leksaker så att bebisen kan få plats med ett eget hörn i vårt sovrum ;)

vi ska åxå åka till en person och hämta ett litet paket med bebiskläder som jag hittat på blocket. jättesöta små tjejjkläder! eftersom det mesta inte ens är använt och kläderna verkligen föll mej i smaken (rosa, lila, små klänningar med bamsemotiv å hello kitty åsånt hehe) så slog jag till, man får ju mycket kläder för lite pengar :) visar kläderna när jag kommer hem!

ska ta en hundpromenad här nu strax... ush, i regnet. men men, man får inte vara så knurslig!

ha en fin dag!

Postat av: Carro

Min kille håller också på med airsoft - i Stockholmsområdet. Kanske är han och Markus bekanta? :)

2010-05-23 @ 10:22:41
URL: http://kantarellolin.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: