vem är du?

     Publicerat: 2010-03-10 Kl: 20:06:27 | I kategori: Min graviditet | 1 kommentarer

då hade arbetsdagen passerat... damp ner på jobbet ca 1,5 timme försent, men det är ju som det är :) å nu sitter vi här i soffan och är supermätta efter kvällens taco-middag. mycket gott!

bebisen har fått ta plats på kylskåpet, tillsvidare. får väl fixa en liten ram så bilden finns väl bevarad. markus har en egen åxå som han har på jobbet <3

haha det kändes så konstigt där på ultraljudet.. lägga sej där på britsen med min näst intill obefintliga mage, iallafall när jag ligger ner, då är det inte mycket som putar ut! men barnmorskan sa att min lilla mage nog beror på bra magmuskler och även att jag är såpass lång. inte mej emot! liten mage känns mycket praktiskt :)
hon kikade ju igenom hela bebisen, mätte och studerade. allt såg fint ut, som jag skrev tidigare idag. men könet kunde hon ju som sagt inte se.. suck... lillen låg med navelsträngen mellan benen, som då eventuellt kan dölja en snopp. men hon såg ju bevisligen ingen snopp iallafall men vågade väl inte gissa tjejj om att i fall att det döljer sej en snopp där nånstans... så det blir att boka privat ultraljud på mamma mia och ta reda på den saken :)


Postat av: Emmie

HAHAHA! Fy fan, nu är det officiellt, jag är inte bara småbarnsmamma, jag är blond också! ;) Det blir nog tidigt i säng i kväll...

Tack vännen, nu måste här ändras!

2010-03-11 @ 09:40:17
URL: http://emmieliving.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: