torsdag dårå

     Publicerat: 2010-03-25 Kl: 17:58:06 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer



lång dag idag.. började 7 och det kändes som den aldrig skulle ta slut innan klockan blev fyra och jag fick gå hem. men nu är jag iallafall hemma och har vart en timme ungefär. handlade på hemvägen, och var på apoteket och köpte järntabletterna som barnmorskan sa jag skulle göra. så nu ska väl min mage stå ännu mer still. alltså det enda jag tycker är jobbigt med denna graviditeten är avsaknaden av tarmaktivitet.. vilket ju är väldigt vanligt då graviditetshormonerna gör att tarmarbetet stannar av en del, eller går långsammare då. brukar dricka proviva varje dag vilket fungerar toppen men har kommit av mej och nu känns tarmarna som tusen nålar, jätteskönt. or not...

har iaf ätit en bamseportion med fiskpinnar och spenat! det är så gott. ska försöka äta det lite oftare eftersom spenaten innehåller massa bra grejjer som är extra bra för mej just nu!
nu ska jag slappa lite, sedan ska jag städa, om jag orkar. markus är på hockey idag visst så jag är solokvisto.


Postat av: Frida & Riley

Ät messmör. Laxerande och PROPPAT med järn.

2010-03-25 @ 21:11:44

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: