spenat is the shit

     Publicerat: 2010-03-16 Kl: 19:20:32 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



jag och markus efter dagens spenat-middag? :D

hejsan! skulle uppdatera när jag kom hem, men jag kom av mej, så det får bli nu istället :)

har haft en bra dag på jobbet, fullt upp! fick en rätt rejäl foderleverans från Hill's men jennifer som är ny hos oss var jättegullg och hjälpte mej att bära in den. ja som ni vet är det ett stort ångetsmoment för mej. fast att det är sagt att bara för att jag är ansvarig för att beställa hem foder ska jag inte behöva bära in allt själv.. men i snart två år har jag släpat foderleveranser varje vecka, en gång var det sammanlagt 1,2 ton foder, sug på den! nu när jag är gravid är det ju kanske inte den ultimata arbtsuppgiften men det har tyvärr inte hjälpt så mycket på bär-hjälps-fronten... känns så jävla olustigt att kånka alltihopa och nu får jag även massa sammandragningar när jag sliter med det där. obehagligt. men somsagt, idag fick jag hjälp <3. så jävla tacksam är jag för det!

när ja kom hem lagade jag mat till mej och markus, riktig barndoms-nostalgi-mat, stuvad spenat och fiskpinnar, haha det är så jävla gott! och spenat är ju supernyttigt, massa järn och folsyra måste ju vara dunderkäk för en gravid som mej.

en annan kul sak som hänt idag är att min kompis linda ringde mej på eftermiddagen! hon är den enda kompisen jag har som ringer mej <3 även att jag inte bott i borås på flera år nu har hon alltid ringt mej då och då. jag blir så glad då! jättekul att prata med henne <3

nu är det snart halv åtta hos mej, sedan är det ganska torftig tv-kväll så lägger mej nog tidigt, lika bra det. får ju spendera halva nätterna springandes och kissa så man får starta natten tidigt :P

hejs!



Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: