krämpans dag

     Publicerat: 2010-03-24 Kl: 19:29:56 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


jag är ledsen om denna blogg bara blir ett evigt tjat om graviditeten och krämpor och tankar, men det är ju mitt liv just nu så.. jajaja! idag började jag dagen med jätte ont i ryggen, jag vet inte om jag kanske sovit konstigt, hade sjuuukt ont i svanken utgående från ryggkotor och ut i sidan ajajaj. sedan släppte det, men istället fick jag jätteont på framsidan av magen efter att jag suttit ner! lixåm när jag ställde mej upp så stretade det och drog och stramade som jag nästan fick sätta mej igen. hoho? vad är det? ligamenten? det var lixåm inte inne i livmodern och bebisen lever rövare som vanligt... men det har släppt nu iaf. kan ju ringa barnmorskan imorgon om det kommer tillbaka. vi får se.

är så jäkla trött idag, hade velat lägga mej här och nu, men det går ju inte, men tidigt blir det iaf, börjar sju imorgon.

var en sorglig dag på jobbet idag. en patient som jag träffat så mycket fick gå till de evigt gröna och jag stod där och höll i, medans han fick vingar och flög till hundhimlen. ush det var så sorgligt. det är andra gången som jag fäller en tår, annars brukar det inte kännas så mycket mer än att det alltid är sorgligt, såklart.
en annan gång jag grät var när en dam kom in med sin hund som hade dött hemma och jag fick honom i min famn och alla i väntrummet grät och allt var så fint och sorgligt, och ja, då kan man inte hålla tillbaka när man står där med damens livskamrat sedan kanske 15 år, i sin famn. fy fasen....

nåja... blir att sitta i soffan nu och vila lite efter denna krämpornas-dag. vänta på att klockan blir såpass att jag kan gå å sova :P

hejs!

Postat av: Frida & Riley

Det kanske är en start på foglossningar ? Hör med barnmorskan.

2010-03-24 @ 22:13:29
Postat av: Therese

Låter som Ilio Psoas, aka höftböjaren. Den fäster i de nedre kotorna, på framsidan, går genom bäckenet och fäster på framsida ljumske/lår. =)

2010-03-25 @ 08:27:37
URL: http://majfluga.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: