koka soppa på en spik

     Publicerat: 2010-03-03 Kl: 19:01:13 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

är riktigt nöjd med mej själv. då jag gjort lite extravaganta inköp det senaste så som dammsugare för tvåtusen, ny soffa, och nu skorna för tvåtusen (ehm..) så måste jag tänka ekonimiskt i övrigt! jag hamstrade ju matlådor för hela månaden i lördags, ca 400:- men jag har då mat i flera veckor, det är bra. annars går ju ca 400:- på bara en vecka när man äter ute... igår, handlade jag mat till mej och markus för 60:- av det har jag nu slängt ihop två finfina middagar!

igår blev det:
ostgratinerad falukorv i ugn, i en sås gjord på yougurt, chilisås och kalvfond, till det åt vi potatis mos.

idag åt vi:

korvstroganof, sås gjord på chilisås, yougurt och kalvfond, samt ris.

koka soppa på en spik. handlade en falukorvsring, pulvermos och riven ost. hemma hade jag yougurt, chilisås, fond och ris. fan vad biligt och bra, mätta är vi och gott var det :)

min dag i övrigt har varit bra, men lugn. hade besök på jobbet från arbetsmiljöverket eller likande, vilket gjorde att vi inte hade bokat in så mycket patienter. passade på att gå lite tidigare eftersom det var lungt, senast i tisdags jobbade jag ju över lika länge så det gick ju jämt upp =)


Postat av: Emelie

Så roligt att få kika in till bebisen, igen :)

Allt är prima med den, det lovar jag haha

2010-03-03 @ 20:58:48
URL: http://emeliegrahn.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: