hundvakt

     Publicerat: 2010-03-19 Kl: 18:28:00 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


här har ni kara!

jahapp! här har ni Kara, hon ska bo hos oss tills nästa helg :) en jättegullig dobermantjej är hon, och tillhör vår veterinär anna, som ju ska resa bort. kara satt så snopet å snällt i bilen hela vägen hem och nu har hon hittat det största benet i polly och bamses korg, att ligga och tugga på :) hon verkar redan trivas!

jobbdagen har varit.. ja vad ska man säga? ja, jag har aldrig haft så mycket samtidigt nångång tror jag. på eftermiddagen hade mari och jennifer en röntgen som dom pysslade jättelänge med, med någon knepig bild, vilket resulterade i att jag ju var ensam med allt som hände på kliniken, vilket såklart just idag var sjukt mycket. altså helt ärligt?? först kom det SJU hemgångar samtidigt, huh? alla kom verkligen samtidigt, samtidigt som det kom vaccinationer, någon ville ha pass, två katter skulle ha avmaskning, byta foderpåsar, köpa foder. ja härregud! å sedan hade jag en ouppackad foderpall utanför dörrren att plocka in med, vilket jag som tur var hann innan jag gick hem idag.
skulle även visa mikaela, vår ena veterinär hur man kör blodprovsmaskinen, och när vi står där säger hon, "det ser ut som du har en ögonfrans som håller på att lossna" ja jag vet! sa jag,  "den har hängt där och vifftat i synfältet hela eftermiddagen jag har bara inte hunnit ta bort den!!" man kan sammanfatta det som höjden av stress? haha...

men nu är vi hemma och nu är det fredagkväll och helg, och fy fan vad skönt det är!!

Postat av: Jennifer

Ja fy, det var lite mkt idag.. och de där bilderna verkade aldrig bli perfekta, men vi satte den till slut! å tur var väl de.. Hoppas det gick bra när ja gick sen,.. å kör försiktigt i helgen!!

Ses på måndag!

2010-03-19 @ 18:44:37
URL: http://guldtassarna.se

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: