hoho

     Publicerat: 2010-03-13 Kl: 18:22:25 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


hej hopp! dagen har redan gått, nu sitter vi och inväntar simpen och kia som kommer och kollar på melodifestvalen hos oss idag! markus har lagat indisk mat, kyckling i mango/kryddsås och jag har gjort cheesecake och raita, sån indisk mynta-sås! gött.

tidigare idag drattade jag ordentligt på rumpan. fick panik. rakt ner i isen, blev jätteorolig om det kan vara farligt för bebisen. men den har röjjt runt hela dagen idag, så den verkar ju må bra! annars borde det väl blivit stilla, fått nån värk i magen, eller blött? å andra sidan känns det logiskt att det int eär nån fara att ramla på rumpan och handen... men jag vart ändå lite nervös jag...

såg åxå hunden som blev påkörd förra veckan, han var ute och gick, i koppel, skällde och betedde sej, så han verkar ju inte tagit någon skada han :P

ha en bra kväll!
hejja anna bergendahl! vore kul att skicka något ikke-schlager, bara en söt tjejj med en gullig låt.



Postat av: Alice

Du behöver nog inte oroa dig, har hört om fler som drattat på rumpan mer än en gång under graviditeten utan att ungen tagit skada, den ligger väl skyddad därinne ska du se!

2010-03-13 @ 20:42:57
Postat av: Kicki

Tjohej! Skoj, skoj - likadan tröja som jag har! ;D Indiska omjag inte minns fel... höhö



Ha det gött och hälsa te bäbisarna!

2010-03-14 @ 13:38:08
URL: http://kickiskonst.blogspot.com

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: