hemma

     Publicerat: 2010-03-11 Kl: 22:14:53 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer


=min bebis idag?

äntligen hemma efter jobb-kvällen. var en bra kväll, fullt upp, men ingen jäkt. tog in en extra patient på kvällen som var ganska risig, så det kändes ju skönt att kunna hjälpa den redan ikväll :)

imorgon är det bannemej redan fredag igen, veckorna går verkligen fort! ska det gå såhär fort kanske vecka 26 och ultraljudet inte är så långt borta ändå? känns liiite bättre nu iallafall, men ska kolla runt lite om någon annan kan göra det tidigare, frtm tittut då, där var det onödigt dyrt. nån måtta får det vara.

bebisen har varit väldigt lugn idag. ush jag gillar inte det. jag har kännt av den men bara enstaka små buffar. sedan fokuserar jag lätt på när den inte rör sej, och de få buffar jag fått glömmer jag, lixåm ser bara det negativa och oroar mej.

men ni som läser min blogg som varit gravida, är det normalt att man vissa dagar bara känner bebisen litegrann? eller, hujeda mej mår det ikke ske, inte alls?


men nu ska jag kolla på halv åtta hos mej innan jag somnar. sedan e det nya tag, fredag, mooot helgen som gäller :)



Postat av: Frida & Riley

Med så mycket plats och så liten som den är så ja, det är inte ovanligt. Sen så har den ju en annan dygnsrytm än så länge så den kanske lever rajtan tajtan när du sover och sen sover den när du är vaken.

2010-03-12 @ 11:01:24
Postat av: Alice

Så tidigt in i graviditeten som du är just nu så är det inte så konstigt att du inte känner av din bebis hela tiden, det beror mycket på hur den har lagt sig m.m..jag tror inte att jag kände bebisen regelbundet förrän i v. 23-24.

Men jag kommer ihåg att jag blev nojjig ibland när jag inte kände något på ett tag men inte var det något fel inte! :)

2010-03-12 @ 12:52:16
Postat av: Sara Dalengren

Med Vidar kände jag mycket sparkar i alla fall varje dag i början (fr. v.18-19). Med Axelina kände jag mindre sparkar i början och inte lika tidigt. Men det kan ha bero på att jag hade moderkakan i framvägg istället för i bakvägg som jag hade med Vidar. Sen beror det på hur mycket man ligger still och känner efter. När jag var upptagen och var uppe mycket på fötter så kände jag inte alls mycket. Den kommer snart igång ordentligt och då kommer du säkert önska att den vore lite lugnare ;)

2010-03-12 @ 13:43:20
URL: http://pappamammaochlillev.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: