freeeeeedag!

     Publicerat: 2010-03-12 Kl: 19:07:44 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


ja jag har samma tröjja varje dag, måste tvätta ;)

wohoo! helg! asså den känslan är så underbar. veckan på jobbet har varit toppen tycker jag! har lixåm varit bra stämning å jobbet har rullat på. det har varit lite lungt, men idag var det fullt ös hela dagen, kul kul! våran nya sköterska är himmla käck och glad, och det är en frisk fläkt tycker jag =)

just nu sitter jag i soffan och väntar på att markus ska laga klart maten. något konstigt recept, som han just hällde massa öl i. det äckligaste jag vet. öl. va fan? men aja, jag ska försöka att inte döma allt på förhand, det kanske inte smakar så mycket öl sedan?

tack till er som svarat angående att känna bebisen varje dag :) jag känner ju bebis varje dag och har gjort i två veckor ungefär, men ja, vissa dagar är lixåm lugnare än andra. idag var det full rulle på morgonen och sedan har jag kännt den flera gånger under dagen. skönt det iallafall.

fredag kväll då, och en enda lång väntan på att solsidan ska börja, 2,5 timme kvar? :D får sega sej igenom let's dance först...



Postat av: Anonym

soffan ni köpte, heter den brooklyn?

2010-03-12 @ 19:21:27

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: