back in sthlm

     Publicerat: 2010-03-21 Kl: 17:53:27 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


sådär ja, snabbtrippen is over. nu är jag tillbaka i min soffa i stockholm. bilturen gick bra, fast jag körde tidigare än jag planerat då det var spått snöoväder uppigenom. ärligt talat. jag har skippat boråsturerna nu i flera flera veckor pga ostadigt väder, och nu åker jag en helg när det varit stabilt länge och spått fint väder, och vad händer? det kommer in världens snöoväder just de timmar jag hade tänkt åka tillbaka! suck! det snöade de sista tio milen men väldigt sparsamt, så det gick bra, inga köer i södertälje heller, smooth. men nu öser snön ner här utanför så det var i grevens tid so to speak.
nu ska jag bara sitta här resten av kvällen med mina hundar <3. markus är kvar i söder, han åkte med pappa till göteborg nu på eftermiddagen och ska bo hos en kompis tills mårrn då han ska tattuera sej och sedan kommer han hem hit till oss igen.

hoppas alla haft en bra helg!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: