looki look

     Publicerat: 2010-06-22 Kl: 12:12:12 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


testpiloten ;)

wei! idag kom äntligen min beställning som jag klickade hem för en vecka sedan. det vart nå fel med sms-avin, fick ingen av dom som kört ut, så med hjälp av företaget jag handlade hos så ordnade det sej idag! det är mest smågrejjer, men framförallt en babysitter! hittade ju en mörkgrå/cerice, toppen, så lilla K kan ha en likadan "soffa" som vi, för vi har ju mörkgrå med cerica kuddar ;). babysittern är jättefin iaf, och ser superskön ut haha, man kan ställa om läge för både rygg och fötter och den kan gunga eller så kan man låsa så den inte gungar, det blir fint det :)

har även vart ute och gått i 1h 40min, värsta somamrvädret, hur gött somhelst!



Postat av: emeliehjaertajonas

Haha, vi har nog det :)

2010-06-22 @ 12:53:30
URL: http://emeliehjaertajonas.blogg.se/
Postat av: Emelie

Haha! Ja, vilken sjuk upplevelse! Det hände ett par gånger att han (kungen) smög runt uppe på Kungsgården på tiden då jag stod där, så honom har jag liksom sett förr. Men aldrig har jag nästan blivit överkörd mitt i hundbajsplockningen, av självaste kungen! Sjukt. :P

2010-06-22 @ 21:27:08

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: