värmen. dont like.

     Publicerat: 2010-07-12 Kl: 17:51:46 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

gaaaaaaaaaaaaaaah! ge mej luft, syre! känns som all luft bara är som död, känns som man inte kan andas i värmen! och även om man har öppet på alla håll och kanter med fönster och dörrar så är det ju hundra graders luft som "fläktar" in ändå... hoppas på ett oväder så det kan rensa luften så den inte blir så kvavt.

men idag har vi fått fläktar på jobbet iallafall! det är bra, gör en hel del skillnad faktiskt, iaf om man sitter brevid den :D det gör iaf situationen mer uthärdlig på jobbet. nu har jag inte långt kvar, men skönt att känna att man faktiskt kan palla resten av tiden :) har glidit runt i flipflops på jobbet, sååå skönt att slippa bli så varm om fötterna, sedan ser det kanske lite slappt ut, men det skiter jag i för jag vill göra allt för att hålla mej så sval som möjligt.

nu ska jag invänta markus, som får stå för matlagningen idag. bli att sitta här i soffan i den friska vinden som blåser in genom altandörrn? haha sikket skämt. friska vindar.




Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: