jag lever!

     Publicerat: 2010-07-15 Kl: 21:34:11 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


stackars bloggen, står aldeles stilla här. saken är bara den att jag två kvällar i rad haft saker för mej hohoho det händer inte allt för ofta i mitt liv, som den hemmafis jag är!

igår var vu ju hos fredrik och toffe på grillfest, alla på jobbet. och ikväll har jag varit hemma hos katarina och lämnat tillbaka lilla råttan hem till sej igen. har suttit ute i trädgården och pratat i flera timmar, trevligt!

just nu håller jag på å packar då vi åker till borås några dagar imorgon. och kostaterar att mina fötter gett vika för svullnad två  kvällar i rad. ush, sååån ångest jag har över det, ovansidan av foten är lixåm rund! ush! åså är dom ömma :( tror det beror på att jag jobbat hela dagarna å sedan inte vilat efter jobb utan varit igång åså denna värme. får vila mej i helgen nu. behöver det känner jag,

tyvärr får det bli ett tråk-inlägg även idag åså ser jag till att vara tillbaka och blogga imorgon igen! just nu är jag ju sååå upptagen :P packa packa!

ha det fint!




Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: