bigfoot

     Publicerat: 2010-07-01 Kl: 19:17:25 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


nu gåre utför!

åh nej jag håller på att förvandlas till elephant-woman! mina vrister är lite svullna, till och med lite ut på foten. panik. ska jag bli en vätskefylld sjöko nu? nejnejnejnejnej får ikke ske! men det är ju så varmt, och jag står å går hela dagen på vår varma klinik. antar att jag får hacka i mej att jag inte kommer undan dom där svullna fötterna. buää! hoppas inte det blir för illa iallafall... än sitter iallafall förlovningsringen som vanligt, så händerna är smala som dom brukar vara.

förmiddagen på jobbet var lugn idag men eftermiddagen blev det massor att göra. just nu känns det dock som att jag ägnar halva dagarna åt att prata med kunder som nu upptäckt att jag ska ha barn.. "näämen? ska du ha en bebis?" "när då?" om drygt fem veckor... "vaaa? oj då är du inte stor, sikken tur du har, ojoj, jag gick upp så mycket tänk om man hade fått en sån lite fin kula" osv. hehe. men det känns bra att alla säger att jag ser smal ut, hjälper mot fetis-känslan ;) lustigt bara att det tog 35 veckor innan det blivit såhär tydligt :P

pratade med mvc idag angående svimmningsanfallet igår. hon trodde att bebisen tryckte på kroppspulsådern och därav känslan jag fick. ush hoppas inte det kommer igen! tycker inte själv bebisen trycker på någonstans dock, och magen är allt utom tung.. men men.. mycket konstigt som kan hända under graviditet märker man ju.

nu ska jag sitta här med fötterna högs och invänta markus. han är och spelar badminton han.

höres!




Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: