sovmorgon

     Publicerat: 2010-01-14 Kl: 10:17:09 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


*sommar... fukk off jävla vinter, snöiga vägar och minusgrader*

gääääsp.. skönt med sovmorgon?... eller vänta nu, jag har ju varit vaken sedan halv 8 ungefär. jag KAN inte sova. vaknar stup i ett om nätterna och har gjort i flera veckor. suck.
ska iaf pallra mej upp nu och gå ut med hundarna. ska till jobbet vid halv 12, eftersom vi har personalmöte. varför dom promt var tvugna att lägga det en torsdag när jag börjar sent? jag fick komma "om jag ville". ja men klart jag vill, med tanke på att det ska anställas nån ny, och jag har ju vart borta nästan hela december typ, och vill inte missa ännu mer. fattar inte varför dom inte kunde skjuta fram mötet, typ två dagar? är det hela världen? nu blir det en lååång dag för mej, då jag slutar nio ikväll. visst det är frivilligt, men ja... jag vill inte missa all information.

igår var det iaf fullt upp på jobbet. mari var ledig så det var bara jag och annika, åxå amelie såklart, som praktiserar hos oss, och jag tycker hon är guld värd! för första gågen har jag fått hjälp med att kånka in alla foderleveranser tex. skönt för min arma kropp. speciellt nu.
hursomhelst var det blodprovsmaraton hela dagen, vet inte vikken dag jag tog så mycket blodprover sist. tur att det gick bra på mitt ultraljud på morgonen, annars hade det varit en kämpig dag kan jag tro, om beskedet hade varit negativt menar jag.

men nu var det inte det, och jag försöker se ljust på framtiden, även om det är sååå svårt! man vet aldrig vad som kan hända, uch, det kommer bli en lång resa av oro. jag är ju ganska oroligt lagd om man så säger.

nej nu ska jag pallra mej upp här... gå en sväng med mina vovvisar!

Postat av: sofi@

hihi vi har nog nåt liknande gravsymptom, det där med att vakna om nätterna och vakna tidigt känner jag väl igen. och jag som annars sover sååå bra. lycka till nu med bebben. håller tummarna för oss. ses på forumet :)

2010-01-14 @ 20:41:09

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: