helg, sweet helg

     Publicerat: 2010-01-22 Kl: 17:08:40 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


åh my lord. äntligen helg. efter denna veckan känns det extremt välbehövligt. mitt knä har ju kruppat denna veckan, och idag nådde det kulmen genom att svullna upp till en härlig fotboll, vilket medför att jag haltar runt som en annan kärring. suck. var så skönt att komma hem här nu och bara få lägga mej i sängen och vila!

såg att jag idag går in i vecka 13. alltså 12 fullgångna veckor. tiden går ju sjukt sakta vad fan är detta? nu ska ju missfallsrisken bli betyligt mindre. det lugnar dock inte mej ett skvatt. hur ska man veta att det där inne lever, när man mår som man brukar? jag önskar nästan att jag kaskadspydde, var kroniskt trött och hade extremt behov av rå falukorv och saltgurka, sånna skumma saker. men vad har jag haft? lite ömma bröst, som nu gett med sej, och ett lite knursligt luktsinne. va fasen, kunde inte oroliga jag fått ordentligt med symptom så man slapp tvivla? suck.

ikväll blir det iaf tv och godis, eller något. vi har ju dock ingen soffa, men ska ta upp en madrass, och lite kuddar så kan vi ändå sitta mot väggen och vrida tvn, gud vad sorgligt haha, men det verkar som att våran soffa hade kommit nu, så vi ska hämta den på söndag :)

som ni märker är det ingen jätte fart i bloggen för tillfället, men den följer ju mitt liv, och jag är oaktiv och trist just nu, så då blir bloggen det med, men är glad att såpass många ändå följer den varje dag <3

ha det så fint!


Postat av: Therese

Graviditet är ingen sjukdom, så nu får du sluta leta symptom! ;)



Är allt bra är inte det heller bra verkar det som? Kram

2010-01-22 @ 22:34:34
URL: http://majfluga.blogg.se/
Postat av: sandra voest Bjermert!

allt är bra så länge man inte blöder.. det sa min barnmorska till mig när jag nojade som mest innan vårt ultraljud.. och än så länge stämmer det! och de är ju proffs jag lyssanr på dem=) stor kram till bdig och bamse=) //sassa och LEmon

2010-01-26 @ 11:50:22

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: