cha cha

     Publicerat: 2010-01-03 Kl: 18:48:51 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

jepp. jag lever. jag överlevde de 40 milen längs E4:an. faktum är att det gick väldigt bra. fin väg, så jag behövde inte ens köra sådär sakta som jag trodde, klarade mej undan trafiken åxå, startade tidigt, och var här vid 14 i eftermiddags. det enda hemska med att åka, är när jag var tvungen att köra om långtradare, och vänster körfältet är ca 1,5 meter smalare pga snön :S. seriöst är jag så rädd när jag åker förbi, att det nästan svartnar för ögonen samt att jag får domingskänslor i benen. sjukt. ush. tur det inte var så många långtradare ute.

det är iaf skönt att vara hemma och träffa markus igen. jag är dock inte den roligaste flikkvännen just nu. är lite av en zombie, och har varit ett tag, som flera noterat åxå. kan inte hjälpa det jag bara hoppas det vänder snart. imårrn är det jobb igen, första dagen på 3 veckor. känns ju extremt overkligt.

frstn, ingen har väl missat nya ica-reklamen, där dom sätter videobloggarna mitt i prick? måste lägga upp den, den får mej faktiskt att dra lite på smilbanden!

 

ha't fint!

 


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: