blodprovsdagen

     Publicerat: 2010-01-28 Kl: 22:21:23 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

jaha sådär ja! det var den dagen det. kan säga att sköterskan på mamma mia var ett riktigt stolpskott, men härregud, hon stack mej, men inte i kärlet, gnällde över att jag hade litet tunnt kärl osv. jag kände bara, men snälla rara, om du sticker I kärlet och inte ovanpå går det lättare. hon hämtade en kollega, som jag tyckte var lite stroppig, som stack mej och det gick bra. hade det varit mitt första mvc-besök hade jag bytt mvc, fick sån dålig känsla haha. tur det bara är för det här testet.


sedan har jag jobbat. och dagen till ära har jag tagit blodprov på samtliga kvällspatienter utom en enda. å jag missade då ingen av mina, trotts att dom rycker undan ben, vill bitas och klösas och kastar sej in under en stol ;)

nu har jag ätit mozarella och tomat i mängder, kollat på halv åtta hos mej, och nu ska jag lägga mej. eventuellt kolla på robinson åxå.

hoppas ni haft en bra dag!




Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: