backpain

     Publicerat: 2010-01-29 Kl: 20:08:49 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


I löv my job. frtm just ovanstånde moment....

äntlgen helg! hela dagen har släpat sej fram, men den tog ju slut tillsist, den åxå, som alla andra dagar. nu sitter jag i soffan helt uppsvälld av alla mat jag ätit, kan knappt röra mej, puh. ska kika let's dance och så.

har åxå sjukt ont i min rygg. fick två foderleveranser idag. jag är ju foderansvarig, och det har hittils även inneburit att jag får bära in sk*ten när det anlänt. i början klarade jag lätt att kånka in alla säckar, men med tiden har ryggen börjat ta stryk. nu är det riktigt illa. känner att hela kroppen skriker "stoooopp" efter några säckar, blir super trött, beror väl på omställningen i kroppen av graviditeten, och ryggen värker efter en stund. mari hjälpte mej med ena pallen, men resten tog jag själv. fick in det genom dörrn och in på att rum, men där ligger det ännu, då jag inte klarade lyfta en enda säck till eftersom ryggen bultade.. and it still is. ja, gnällig jag är va? men det är min blogg, jag gnäller hur mycket jag vill ;)
nu ligger det kvar tills måndag och flåsar mej i nacken :(

nu ska jag peta i mej lite salt & blandat, gött. har inget sötsug alls längre, dricker inte ens cola! men idag ska det bli gptt med lite godis trotts allt.

ha en bra kväll!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: