söndag :)

     Publicerat: 2010-02-28 Kl: 11:15:02 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


jag och min finne...

MÖRRN!
söndag, jävla helg, det går så fort, va fan! tänk om man istället jobbade två dagar och hade helg fem? va fint det skulle varit.

har just varit ute med hundarna och inväntar nu att markus ska bli startklar så vi kan bege oss iväg. ska till citygross och storhandla matlådor för hela fukking månaden! måste spara lite pengar känner jag, bara äta ute en gång i veckan. sedan ska jag försöka hitta några mjukisbyxer eller leggings som sitter lite löst i midjan, även om jag inte fått någon mage direkt så är det kämpigt på kvällarna, tycker allt sitter åt, eftersom magen då åxå är svullen och dan. känns som bebisen tycker det är obehagligt, för får dom där buff-känningarna speciellt när byxorna smiter åt när jag sitter ner.

sedan blir det ny nässpray så jag kan få sova utan igenkorkad näsa åxå. det får gå, jag orkar inte kämpa på med avvänjningsperiod just nu. nässpray for the people!

i eftermiddag ska markus på fotfoll, nån final mellan astonvilla och manchester united! jag får inte följa med, då jag hejjar på manchester united haha! ;) svider väl fint eftersom dom är en hel del bättre än hans lilla aston villa! inte för att jag egentligen bryr mej, men det är ju bara lite roligt att retas! vi får väl hoppas att hans lag vinner, för familjefridens skull. så, jag är iaf ensam ikväll.

såg ni solsidan i fredags? så jävla kul avsnitt, om ni inte såg det, och inte har något för er, kolla in avsnittet här :)

ha't gött!



Postat av: Kia

Va bra :D

2010-02-28 @ 15:48:02
URL: http://kias.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: