överskrift

     Publicerat: 2010-02-16 Kl: 11:49:28 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


idag börjar jag ju sent, så det var bäddad för sovmorgon. men när vaknar jag, jo, 8.30. går lixåm inte att sova ut nuförtiden. iofs lägger jag mej ganska tidigt, men även om jag lägger mej sent vaknar jag tidigt. varrför inte få ha riktigt goa sovmornar nu den tid som är kvar? för sedan om allt går bra och bebisen kommer ärdet ju bye bye till sådana lyxiga saker. men men... drygt iallafall...

har gått hundpromenad, och sedan var vi på djurmagazinet och sedan har jag hämtat ut ett paket, en premie från en tidningsprenumeration.
nu ligger jag i sängen, och funderar på att se en film... kanske blir det have you heard about the morgans, men vi får se, har iaf den på datorn.

jag funderar på om polly månne är världens lataste hund hon vill aldrig gå ut och gå, när hon kissat och bajsat vill hon bara hem. hon går inte upp på mornarna helst, om hon fick bestämma skulle hon bli buren jämt, och hon tuggar aldrig på nya ben, utan väntar tills bamse går och dricker åså tar hon hans ben som han tuggat upp sådär mjukt och gott. en riktig glidare är hon.

nu blir det att slappa tills jobbdagen ska börja.



Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: