mmmmmumms :)

     Publicerat: 2010-02-24 Kl: 19:32:45 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


min kväll i det stora hela :D

onsdagen klar då. gött å vara hemma. markus jobbar sent idag igen så jag är kvista la solo. har ätit thaisoppa till kvällsmat, låter lyxigt va? men det var en färdigrätt från konsum men den var riktigt god! avnjuter nu en sprite samt sura och salta ahlgrens bilar, tyckte jag var värd det. sedan har jag infört en ny rutin, proviva varje dag, min mage står ju heeelt stilla och är sååå uppsvälld på kvällen, eller hela dagen nästan och det ska ju kunna avhjälpa lite med provivadryck har jag läst.

jobbdagen var bra. jennifer som ska börja hos oss var på besök och hon var jättegullig tyckte jag! rejäl åså. hon verkar ha det sjukt tufft på kliniken hon jobbar nu, så hoppas hon kommer trivas hos oss iaf :)
jobbade 9-18 och det kändes som jag aldrig skulle komma hem, kom in massa folk hela tiden, ringde oavbrutet så man hinner lixåm inte göra det man ska. men det löste ju sej och hemma är jag :)

nu ska jag se på halv åtta hos mej!



Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: