paket och besiktning

     Publicerat: 2010-12-15 Kl: 17:09:22 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


idag har bilen vart på hälsonkontroll, självklart gick den igenom utan anmärkning. den var som ny sa besiktningsgubben, inget slitage alls :D. jag blev så full i skratt när jag kört in bilen där i "korridoren". bilen fick den där korven på avgasröret typ "det är ej önskvärt att släppa väder här inne" haha... åså åkte den iväg där och stannade på sina små kontrollstationer.

efter det åkte vi ut till jobbet för att lämna tillbaka varningstriangeln som jag lånat av mari, min bils egen råkar ligga i borås. och man behöver ju den för att bilen ska gå igenom. sedan rullade vi vidare hem till kia och hella med lite hundkäk :). så vi har nog åkt närmare 3 timmar bil på eftermiddagen jag kerstin och hundarna.

väl hemma möttes vi av en brevlåda innehållande ett paket till kerstin! oh så glad jag blev. det var ifrån Nico (knyttets lille son) och vi tackar såååå för dom söta strumporna <3


Kerstins första riktigt personliga post :D
Postat av: Hanna

Ja, precis. När ungefär hon brukar vakna, äta och sedan sova och hur nu får tid till att göra saker... :)



Stressa inte, skriv någongång då du har tid. Vore bara skoj att veta :)

2010-12-15 @ 17:22:49
URL: http://hanna1988.blogg.se/
Postat av: Theres

Skönt att bilen gick igenom! :)



Men neeej vad tråkigt!! Jag som har julklappar till både dig och Kerstin. Din blir nog lite dyr att posta men jag kan kolla upp det. Vill ju att ni ska få det till jul! :D



Jag förstår självklart. Det är ju inget man vill riskera.

2010-12-15 @ 19:03:34
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: