morrn!

     Publicerat: 2010-12-30 Kl: 09:31:05 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


usha denna tösa har vart jobbig i natt asså...
hon vaknade halv två och kunde inte somna om, hon är duktig på det annars faktiskt. inatt vid 12 så låg hon och tjoade och förde liv men jag hade is i magen och tio min senare la hon sej själv på sidan igen och somnade :). nåja halv två gjorde hon inte det för då grät hon som en toka, det har aldrig hänt! inte mer än när hon va 8-9v och grät i sömnen på nätterna... hon var jätteorolig iaf i 30 min i natt där, jag gav nappis, la på sidan hon sov 5min vaknade grät... men jag var envis... vägrar ge henne mat på natten om det inte blir högst nödvändigt, vill inte att hon vänjer sej vid det och ska börja käka nattetid när hon inte gjort det på 3,5 månad... fyra är tidigast jag ger mat, om hon ätit bra innan hon lagt sej vill säga. igår natt tex matade jag ju halv två för då hade hon ju inte ätit innan hon somnade. SÅ jag är inte genomelak ;). nåväl hon somnade om från två till fyra å fick mat, åt 200ml och sov sedan vidare till 8... då la jag henne på sidan igen med napp å hon somnade till 8.50. (lustigt hon sover bennemej på minuten 12 timmar efter hon sagt sej för kvällen!) sedan fick hon ligga å tjoa i sin säng i 15 min. princip två: jag tar inte upp'na före nio hehe. sedan har hon legat här mej mej å myst <3 nu ska vi gå upp :) (det är således INTE kerstin som bestämmer vilken tid vi kliver upp i detta hushållet...)
Postat av: Emma

Men när du inte tar upp henne innan 9 ligger hon mest och småpratar eller för "glatt" oväsen då? Om jag inte tar upp Nico när han vill upp är det jag-är-på-väg-att-dö-illvrål och jättegråt... och det klarar jag inte av att lyssna på.

2010-12-30 @ 09:44:14
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: