Matprat

     Publicerat: 2010-12-30 Kl: 11:40:41 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer

Jag har fått lite frågor om hur det går med Kerstins mat-mat-ätande!


Hon har ju nu ätit lite fast föda i 2 veckor. Vi började med min egengjorda potatis-sörja, sedan fick hon gå över på potatis/palsternackspuree, och hann även prova potatis/majspure. har kört samma i några dagar innan vi bytt. Men sedan blev hon förstoppad efter ca en vecka och bajsade inte på fyra dagar, tills det kom stenhårda klumpar stackarn. dock har hon varit hela obesvärad hela tiden, men ändå... iallafall... nu när magen kommit igång igen, med hjäp av laktulos i två dagar och päronpure (om det nu hjälpt) så har vi kört igång igen. nu äter hon morot/potatis och morot/palsternacka och har fortsatt med päronpuré och nu päron/aprikospure. fruktpureerna får hon för att dom är lite lösande, då morot å potatis är lite stoppande. jag blandar åxå rapsolja i rotfruktspureerna... hon får fortfarande mkt lite, 1 tesked rotfruktspure å en dryg tesked fruktpure. nu får vi se om hon fortsätter bajjsa som hon ska. är bajsdag idag ;)

hon är iallafall JÄTTE duktig med maten, äter allt hon serveras, och det är inte mycket som kommer utanför när hon väl får det i munnen :)

vi har ingen brådska alls med maten. ska fortsätta såhär tills 5mån kontrollen och då "bolla" lite med vår bvc-sköterska om hur vi ska fortsätta beroende på hur magen funkar :)

(och nej.. jag lagar inte eget... kerstin får bli flaskbarn OCh burkbarn.. men ska väl växa upp ändå hoppas jag ;) )

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: