lite magsjuka?

     Publicerat: 2010-12-13 Kl: 19:25:10 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


Hjärtegullet i vagnen

jaha! nu är jag sjuk. tack som fan. en stund efter Isabelle åkt härifrån blev jag magsjuk. fkkn magsjuk! va? suuuuck. jag har inte jättemycket emot just magsjuka men jag är så rädd att smitta kerstin! markus fick komma hem tidigare å ta hand om henne och jag har legat i soffan under täcket. å nu har jag säkert smittat isabelle med, å robin! varför kan man inte se in i framtiden? FÖRLÅT ISABELLE! dock verkar "det där" vara över nu och nu känner jag mej bara håglös. vi gick en tur till affären nu, lite frisk luft, men det var rätt jobbigt. lilla kerstin åkte med sittandes i vagnen och tittade allvarligt och mycket koncentrerat runt sej till å från affären hehe.

imorgon fyller Kerstin 4 månader! på schemat står bvc och 4mån kontroll. hon ska få smakportion, och själv ska jag till psykologen på eftermiddagen och sedan ska jag jobba.
Postat av: Belliz

Å neeej! Stackars dig! å hoppas inte vi blev smittade! Känner mig genast lite inbillat illamående! jaja, bara vänta å se jue..

2010-12-13 @ 20:08:56
URL: http://www.belliz.net
Postat av: grynet

Magsjuka sucks! Jag är hemma med feber idag och det är illa det med... Hoppas det var nåt tillfälligt som försvann fort!

2010-12-13 @ 20:17:31

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: