Hemma igen

     Publicerat: 2010-12-25 Kl: 21:28:50 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Halloj! Här har ni mej, ni som trodde att jag försvunnit från jordens yta ;). Det blir inge vidare bloggande idag, bara ett livstecken. så tänkte jag lägga ut bilder åså imorgon från julafton.

Hur tog era bebisar allt ståhejj sin första jul? Kerstin var sååååååå duktig, fan vad stolt jag är! Hon sov 3 timmar på eftermiddagen igår, å sedan var hon med hela kvällen glad i hågen, satt i allas knän å var lika glad vart hon än satt hihi... sög på sina paket och sa inte ett pip. älskade unge! sedan somnade hon i sin lilla hundkorg för natten sååå duktig och sov gott hela natten. Idag har vi kommit tillbaka hit till Borås och min norska släkt e här.

Men nu skriver jag mer imorgon iaf, och då kommer biler med!!!!

God fortsättning alla!

(ser att det är ett tappert gäng som kollat in här även under julafton, själv har jag missat allt överallt och det känns som ett heltidsjobb nu att läsa ikapp sej efter 1,5 dygn utanför cyberspace haha)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: