gnällgnällgnäll

     Publicerat: 2010-12-20 Kl: 11:00:43 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


snö snö snö... jippi. not.

sikken helvetesnatt jag haft! dock inte alls pga Kerstin, hon har sovit bra, men jag har mått sååå konstigt. när jag la mej frös jag så mycket att jag fick hämta ett extra täcke, jag skakade å hackade tänder. senare på natten svettades jag som en tok istället så hela täcket var blött. härregud. sedan hade jag lite små-huvudvärk och det sved typ i armar och ben, och jag var svintrött, men kunde inte somna. la mej 23, och somnade nog vid 3... klockan 4 ville Kerstin äta. (hennes natt/frukost har börjat variera sej, allt mellan 4-7 nuförtiden). efter det lyckades jag somna nångång frammåt 5... vid 6 vaknade jag av en sån grotesk huvudvärk att jag tänkte att jaha nu har jag fått en hjänblödning åxå. (klart jag tänkte.....) gick upp å tog en citodon, enda värkisarna jag har hemma för tillfället. sedan sov jag till halv 7 då jag vaknade av att markus grejjade i köket, då var huvudvärken borta men man kände ändå att den låg där å pyrde lixåm under citodonen... blä!

kerstin vaknade 9.15 och vi gick upp vid halv 10. nu har jag fått skotta ute IGEN, och kerstin har provsmakat potatis och palsternackspuré ): ska göra en ny liten matfilm i eftermiddag, nu äter hon jätteduktigt :)

blir ytterligare en inne-dag. ids inte ut med vagnen i denna jävlasnöyran, och inte orkar jag skotta fram bilen heller så vi får sitta här å ruttna...
Postat av: Theres

Tack tack! :D



Jag tycker att det är jättemysigt med alla snö. Tyvärr innebär det dåligt väglag när vi ska åka till mamma och pappa.. För jag antar att det inte blir bättre tills på torsdag!



Jag mådde också konstigt igår kväll.. Skumt! Somnade inte heller förens ganska sent.



Man ska inte säga att man har fått in rutiner. Då ändrar de sig! ;)

2010-12-20 @ 12:40:56
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Hanna

Tack för tipsen ang rutinerna! Började igår så smått och det gick över förväntan, hon sov i sin spjälsäng :)



Ang föräldradagarna, så ska jag vara hemma till augustis slut, sedan blir min sambo pappaledig då jag ska börja plugga igen.



När ska Kersin börja dagis?

2010-12-20 @ 13:31:46
URL: http://hanna1988.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: